Unguentul meu si coxartroza

Ma tin in continuare de tratament

Nu e mare lucru, de doua ori pe zi folosesc unguentul pe baza de gelatina. Deasemenea iau zilnic o lingurita de gelatina si 200mg de sulfat de glucosamina

Pot spune ca durerile din genunchi au disparut aproape total. In articulatia soldului mai simt o jena din cand in cand, mai ales atunci cand osul se rasuceste. Am fost insa in stare sa fac ceva treburi in gradina de la tzara: am taiat via, am intins sarmele pe spalieri si am legat-o. Nu m-am miscat prea intens pentru ca nu am vrut sa fortez. Deasemenea am sapat un razor si am plantat 2,5 kg de arpagic.

20 de gânduri despre „Unguentul meu si coxartroza

  1. De unde procuraţi gelatina? eu am gonartroza ..la genunchi..şi m-am operat de ruptură de menisc ..mă interesează gelatina ..e şi unguent şi capsule? şi ce glucozamină luaţi?
    Mulţumesc,
    Maria

  2. De asemena va rog spuneti-mi cum va preparati unguentul …ma intereseaza foarte mult ..sa il fac pentru genunchiul care l-am operat dar şi celalat il am cu gonartroza …Multumesc, Maria

    • Sigur ca pot si o vei primi zilele astea
      Dar eu m-am decis sa merg la operatie. Si se pare ca a fost o decizie inteleapta. Aveam un picior sanatos si unul bolnav, acum am doua picioare sanatoase dinte care unul operat

  3. Buna dimineata.Cum va mai simtiti?Sunteti bine?Imi puteti spune,va rog mult,cum preparati gelatina(cata spa,cata gelatina)si cum preparati unguentul?Va multumesc din tot sufletul!Sa aveti o zi minunata si binecuvantata!

    • Va veni un raspuns. Dar trebuie sa mai treaca 2-3 zile. Am 12 zile de la operatie si nu vreau sa fortez. Doctorul mi-a zis ca trebuie sa am rabdare si sa las timp protezei sa se fixeze pe os.

  4. Ce bataie de joc, ce credeti ca faceti d le Miku? Uite unguentul nu e unguentul, ce mare scofala sa dai reteta omului aici? E secret? De ce mai postezi daca nu vrei s o dai. Apoi zici ca te ai operat, asa I de buna gelatina ca……………..te ai dus la operat:))))))) Ai impresia ca suntem prosti sau ce? Nu te juca cu oamenii a nu se joace si viata cu tine.

    • Stimata doamna. Imi pare rau ca sunteti iritata de acest continut, dar ati face bine sa tineti cont de urmatoarele fapte. In primul rand n-am nici un fel de obligatie fata de dvs. Nu v-am invitat eu sa cititi acest articol, nu v-am promis nimic, nu v-am cerut nimic. Apoi ar trebui sa bagati se seama ca n-am mai postat nimic de aproape doi ani despre efectele acestui unguent, ba mai mult, asa cum observati chiar si dvs, am decis sa ma operez. Orice om cu mintea intreaga ar deduce de aici ca unguentul acesta nu da rezultate. Cel putin in cazul meu nu a dat, asa ca n-are rost sa mai discut despre el. In ceea ce va priveste, este posibil sa aveti nevoie de altceva.

  5. Va contraziceti singur, ati spus ca v a ajutat, nu mai aveati dureri si ati sapat fericit, acum ca nu v a ajutat? Nu aveti nici o obligatie? Ba aveti, sunteti raspunzator de ceea ce scrieti si publicati pe blog, ca doar de aia scrieiti aici sa citeasca si altii. Cel ce are nevoie de altceva sunteti chiar dvs. Daca ati suferit de aceasta boala si nu intelegeti si pe altii in aceasi situatie atunci ce pretentie sa mai am la cei care habar nu au ce I durerea.(:

    • Miku esti un mare nesimțit. Pacalesti lumea si apoi de distrezi. Stai la via ta acolo taranoiule. Nu asa se procedează cu sănătatea si cu speranțele unui om bolnav. Sa iti dea Dumnezeu sa ai nevoie de ajutorul oamenilor si sa primesti numai bătaie de joc.

    • Miku esti un mare ne simțit. Pacalesti lumea si apoi de distrezi. Stai la via ta acolo taranoiule. Nu asa se procedează cu sănătatea si cu speranțele unui om bolnav. Sa iti dea Dumnezeu sa ai nevoie de ajutorul oamenilor si sa primesti numai bătaie de joc. Si ce ii spuneti d. voastră ..nu merita

      • Domnule Dorin. Imi pare rau ca v-ati format o astfel de parere, dar asta este. Eu am o parere buna despre dvs, dar n-ar fi exclus sa ne inselam amandoi. Va urez numai bine, cred ca aveti mare nevoie

  6. Buna seara, domnule Miku,

    Tocmai am aflat ca am coxartroza si as dori sa-mi spuneti unde v-ati operat?
    In ce loalitate, la ce medic?
    Sunt novice pe acest subiect si am nevoie de sfaturi.
    Multumesc

    • V-am raspuns pe email. Asa ati aflat ce si cum am facut eu. De aici inainte este alegerea dvs. Daca mai este nevoie, va rog sa ma contactati pe email

  7. Miku esti un mare nesimțit. Pacalesti lumea si apoi de distrezi. Stai la via ta acolo taranoiule. Nu asa se procedează cu sănătatea si cu speranțele unui om bolnav. Sa iti dea Dumnezeu sa ai nevoie de ajutorul oamenilor si sa primesti numai bătaie de joc.

  8. Pacat ca nu sunteti in stare de mai mult. Altii, care m-au contactat au primit toate informatiile pe care le-au cerul si le-am putut da. Va doresc multa, dar multa, sanatate.

Lasă un comentariu